home- oud Tekstbureau WWYS Amsterdam | Storytelling is onze kracht!

We Write Your Story

Zoek je ijzersterke copy? Een ervaren redacteur voor het schrijven van prikkelende teksten, communicatie-advies of een enthousiasmerende workshop in elevator pitchen of storytelling? Bij WWYS – We Write Your Story (spreek uit: wijs), werken journalisten met een grote staat van dienst als het gaat om redactioneel werk, zakelijke storytelling en communicatie.

Wij hebben ervaring als hoofdredacteur, chef-redactie, projectmanager en (freelance) verslaggever voor titels zoals Linda., Psychologie Magazine, Volkskrant Magazine, PS Parool, HP/De Tijd, Margriet en BNR Nieuwsradio. Onder de vlag van WWYS rekenen we onder meer Rabobank, ING, Ebbinge, de Gemeente Amsterdam en Oneplanetcrowd tot onze klanten.

Hier zijn we goed in
Het boven water halen van de kern van het verhaal en het verwoorden en schrijven van wat anderen in hun hoofd hebben, maar lastig vinden om op papier te zetten; dat is onze specialiteit. Door onze journalistieke ervaring kennen wij het belang van grondige research en weten we hoe we door interviews verhalen kunnen verlevendigen.

Als stedelijk collectief in Amsterdam en Rotterdam kunnen we grote opdrachten aan, maar we maken ook graag tijd voor een interessante eenmalige klus.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Al ons werk is op maat. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek: .

Meer over onze producten weten?

Nieuwsgierig naar meer van onze klanten?

Fotografie: Bieb Tuyt
Webbouw: Tjeerd Engel
Tekstbureau WWYS