Referenties

Referenties

Pieter van Gelder, Strategisch adviseur Organisatieontwikkeling & Communicatie bij Gemeente Amsterdam:
“WWYS heeft voor de gemeente Amsterdam een reeks interviews gehouden voor het sociaal jaarverslag. Hierbij zijn ze de organisatie ingedoken en hebben razendsnel goede, inhoudelijke verhalen naar boven weten te halen. De samenwerking verliep van a tot z soepel en we kijken er met veel plezier op terug. Op naar de volgende opdracht!”


Wessel Landman, directiesecretaris Gemeente Westerkwartier over de WWYS-workshop Storytelling:

“Wij vonden het een hele geslaagde bijeenkomst. Mooie interactieve manier waarop jullie ons hebben meegenomen en jullie hebben met jullie positieve insteek ook echt het beste uit de groep gehaald. Leuk!”

 


Saskia Baneke, Marketing & Communications Manager DENTSU AEGIS:

“Het moment dat je een inspirerende heidag wilt organiseren voor je team en graag meer wilt gaan doen met storytelling. Zo kwam WWYS op ons pad. Dankzij een interactieve sessie zijn we met ons team aan de slag gegaan met de vraag hoe wij in staat zijn om ideeën zichtbaar te maken, zodat onze (potentiële) klanten ons beter begrijpen. Maar ook om de dialoog op gang te brengen. Storytelling helpt bij het omzetten van onze strategie in effectieve verhalen. De dames van WWYS hebben ons hiervoor handreikingen gedaan.”

Maarten Keswiel van Sprout:
‘Ik werk goed samen met Dorine, Kirsten en Deirdre. Deze auteurs schrijven vlot, betrouwbaar en met aandacht aan artikelen die onze doelgroep aanspreken. Daarbij weten zij tegelijk meerdere belanghebbenden blij te maken.’


Vanessa Westbroek, PR & Communications:
“WWYS staat voor mij voor storytellers, intelligent, empathisch, fris, flexibel en to the point. Een open houding en een instelling van ‘het is pas af als de klant echt tevreden is’, maken de samenwerking met WWYS elke keer prettig, doeltreffend en efficiënt. Door de breedte in ervaring, persoonlijke interesse en disciplines binnen het team kun je met WWYS bovendien veel kanten op kunt. Journalistieke teksten, human interest, storytelling, zakelijke web- en brochureteksten of corporate stories…. de dames van WWYS willwrite your story.’ 


Enneke Rieffe, allround marketing & content cöordinator bij Expresso Fashion:
“De storytellers van WWYS vormen een professioneel en enthousiast team. De samenwerking verloopt zeer soepel. Ze hebben verrassende input, schrijven luchtig en pakkend, en kunnen zich goed in ons merk verplaatsen. Samen halen we de verhalen boven tafel waar onze doelgroep zich het best in herkent.”