Waarom WWYS

Waarom WWYS

Wij van Tekstbureau WWYS (spreek uit: wijs) denken dat een goed verhaal de beste marketing is. Wij geloven in de overtuigingskracht van storytelling; een mooi en waarachtig verhaal beklijft beter dan snelle reclamepraat.

Sterke storytelling
Natuurlijk moet elke potentiële klant weten dat de kwaliteit van jouw product of dienst hoog is, en nog betaalbaar ook. Maar kiest hij wel voor jou op basis van rationele argumenten? Wij denken van niet. De klant kiest voor jou omdat hij geraakt wordt door waar jouw bedrijf of product voor staat, doordat hij zich in jouw verhaal herkent en het een emotie losmaakt. Dat bereik je met sterke storytelling.

Overtuigende content
Wat is eigenlijk jouw verhaal? En hoe weet je of het waarachtig, overtuigend en relevant genoeg is? WWYS helpt je graag om jouw verhaal boven tafel te halen en om te zetten in overtuigende content. Een verhaal waar je in al jouw communicatie-uitingen op terug kan vallen. Of het nou gaat om webteksten, brochures, sociaal jaarverslagen of content marketing. Ook kunnen we je helpen de perfecte pitch te maken op basis van storytelling.

Journalistieke benadering
Door onze jarenlange journalistieke ervaring is storytelling onze tweede natuur geworden. Wij zetten onze interviewtechnieken in om jouw unieke verhaal boven tafel te krijgen. We gebruiken onze ervaring in het schrijven van kwalitatief ijzersterke content en onze liefde voor een goed verhaal om jouw content overtuigend en waarachtig te maken. Zodat jij jouw klant kan raken en hij jouw trouwste fan wordt. Als journalisten weten we hoe je het beste een verhaal kunt schrijven en voor het voetlicht brengen. Deze expertise zetten we graag voor jou in.