Magazine schrijven

Vereeuwig je bedrijf, laat een magazine schrijven

Met een magazine kun je je klanten én je personeel op een uitgebreide en inspirerende manier laten zien wat jullie bedrijf doet en waar het voor staat.

Een magazine is een marketingmiddel waarin je veel kwijt kunt. En dat meerdere doelen dient. Je kunt een magazine laten schrijven. Als content marketing al een belangrijk onderdeel van je marketing is, biedt een tijdschrift de ruimte om de secuur gemaakte content te vereeuwigen op papier. Klinkt dat achterhaald of tegenstrijdig? Veel mensen lezen tegenwoordig toch vooral op hun tablet of smartphone? Dat is zeker waar, maar achterhaald is vooral om te denken dat het of-of is.

Een magazine is een tastbaar product

Zelfs mensen die alles digitaal tot zich nemen, vinden het plezierig ook af en toe te bladeren in een tastbaar product. Bekend is bovendien dat de content op die manier langer blijft hangen. Alleen al doordat een magazine niet meteen weer verdwijnt maar langer blijft liggen. Een magazine biedt bovendien ruimte aan bijvoorbeeld interviews, met zowel medewerkers als klanten. Door anderen aan de hand van hun ervaringen een beeld te laten schetsen van het bedrijf, komen de waarden die je graag uitdraagt overtuigender naar voren dan wanneer je het zelf zegt. En wie zegt dat een magazine altijd van papier is? Een mooi magazine kan ook online verschijnen.

Laat een magazine schrijven

Een magazine schrijven is een vak op zich. WWYS bestaat uit tekstschrijvers met een lange staat van dienst als het gaat om het maken van magazines. Wij hebben jarenlange journalistieke ervaring. Wij weten inmiddels goed hoe je de verhalen die prikkelen en inspireren boven water haalt. Niets is leuker dan daar mooie achtergrondartikelen, aansprekende rubrieken en diepgravende en inspirerende interviews over te schrijven. Dat is de basis van wat wij doen. Een basis die ook leidt tot een mooi magazine schrijven. Voor publieksbladen en inmiddels ook regelmatig voor bedrijfsbladen.

Schrijven is één aspect, de vorm is ook belangrijk

Zelf een magazine schrijven en maken is een behoorlijke klus. Het schrijven van goede stukken is daarbij slechts één aspect. Daarnaast is fotografie zeer bepalend voor de look and feel van een tijdschrift. De vormgeving is daarom net zo belangrijk als de inhoud. WWYS werkt samen met toonaangevende fotografen, beeldredacteuren en art-directors. Ook zij dragen bij aan een prachtig blad.

Zou je ook graag een magazine willen laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op via

Magazine schrijven