x

Jubileumboek Praktijk Meinen

Tekstbureau WWYS schreef de teksten van het jubileumboek van Praktijk Meinen. Een terugblik op 25 jaar psychologische- en orthopedagogische zorg voor kind en jeugd. Een boek waarin collega’s, familie en cliënten terugblikken. Vormgeving: Joyce Zethof.

JAN magazine -Als je hartsvriendin sterft

Marijn Frank (39) maakte een persoonlijke documentaire over rouw na het verlies van haar beste vriendin. Sinds de middelbare school zijn Marijn en Annemarie dikke vriendinnen en delen alles. En dan wordt Annemarie ziek, Marijn filmt het laatste jaar van haar leven en de moeilijke fase erna waar ze met hardlopen probeert haar leven weer op de rit te krijgen.

Margriet – interview met Loes Schnepper

Actrice Loes Schnepper (60) is een laatbloeier. Haar leven kenmerkte zich door onrust. Ze begon pas op latere leeftijd met acteren en de erkenning volgde al snel. Toen een paar jaar geleden add bij haar werd geconstateerd, viel alles op zijn plek. Met hulp van medicatie kan ze de wereld aan en ze is nog lang niet uitgeleerd.

JAN magazine – als je broer of zus overlijdt?

Als je broer of zus overlijdt
Na het overlijden van een jong persoon gaat de aandacht vaak naar ouders of partner. Maar hoe is het om een broer of zus te verliezen, iemand met wie je je hele leven hebt gedeeld en die jou door en door kent. Een deel van je eigen identiteit verdwijnt met het verlies van je broer of zus. Wat voor impact heeft zo’n verlies en hoe ga je verder?

Margriet- interview met Beppie Melissen

Actrice Beppie Melissen (71) laat zich leiden door haar intuïtie, het bracht haar naar de stad Amsterdam en nu zit ze in een prachtig huis in Scheveningen. ‘Ik wist zeker dat dit huis van mij was. Net als bij liefde op het eerste gezicht.’ Een gesprek over vrijheid, liefde, oude en nieuwe vriendschappen, haar moeder en ouder worden.

Lucas Op Koers

Succesverhalen, geleerde lessen en veel inspiratie over alles waar scholen mee te maken hebben in het Lucas Onderwijs.

OMG – Artikel Patronen doorbreken

Veel mensen hebben last van hardnekkige patronen waar ze maar niet vanaf komen, en die soms van generatie op generatie overgaan. Door naar je familiesysteem te kijken en op je eigen plaats in dat systeem te gaan staan, kan je dit doorbreken.

Lucas Op Koers

WWYS schreef de praktijkverhalen voor een terugblik van Lucas Onderwijs.

Interieurboek Thuis Best

  WWYS-redacteur Dorine van der Wind schreef mee aan het interieurboek Thuis Best. Een handboek dat de lezer inspireert om een eigen interieur te ontwerpen.