x

Lucas Op Koers

WWYS schreef de praktijkverhalen voor een terugblik van Lucas Onderwijs.

Interieurboek Thuis Best

  WWYS-redacteur Dorine van der Wind schreef mee aan het interieurboek Thuis Best. Een handboek dat de lezer inspireert om een eigen interieur te ontwerpen.

Memoires van Emile Siegmund Enthoven

Emile Siegmund Enthoven (de grootvader van WWYS redacteur Deirdre) schreef in de laatste jaren van zijn leven zijn memoires. Het geheel schetst een bijzonder beeld van het leven van een Joodse ondernemer in Amsterdam tussen 1873 en 1950.

Kiezen en delen

Op de drempel van de overgang naar de Wet Langdurige Zorg (Wlz) blikken medewerkers van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) in gesprek met Deirdre Enthoven terug op tien jaar AWBZ. Hun verhalen zijn te lezen in ‘Kiezen en delen’.

Margriet- Dubbelinterview Hugo de Jonge en zijn moeder

Vicepremier en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (43) en zijn moeder Teunie (68) staan beiden positief in het leven en zijn echte ‘doeners’. “Mijn moeder kijkt altijd waar ze kan helpen.” Lees hier het dubbelinterview

JAN- levensverhaal Wouter de Kleyn

Wouter de Kleyn (53), Lucas (17), Max (16) en Catho (11) verloren bijna vier jaar geleden hun vrouw en moeder Claar. Hoe ga je verder na zo’n groot verlies? Een intiem gesprek over rouwen, doorleven en gezinsdynamiek. ‘Ik vind het lastig om mijn gevoelens te laten zien en er bij de kinderen naar lees verder

Elise en Frank

Margriet- Interview Elise Schaap en Frank Lammers

Acteurs Frank Lammers (48) en Elise Schaap (38) kruipen weer in de huid van Undercover-personages Ferry en Daan voor de film Ferry. Samen praten ze over hun liefde voor het vak, relaties, kinderen, ouders en vriendschap. Lees hier het interview

Bewogen besluiten

Bewogen besluiten

Voor het boek ‘Bewogen besluiten’ interviewde Deirdre Enthoven mensen uit verschillende disciplines, van een neonatoloog tot een voormalig generaal, van een bankier tot een jeugdzorgmedewerker, over de manier waarop zij omgaan met dilemma’s en hoe hun bewogen beslissingen tot stand komen.    

The Great Eight

In opdracht schreven wij mee aan een boek van Marc Grasso, waarin hij zijn lessen uit het bedrijfsleven en privéleven alsmede de beste tips uit een groot aantal management- en zelfhulpboeken heeft gebundeld tot een praktisch werkboek dat je in 8 stappen helpt om je dromen waar te maken.