SEO tekstschrijver vergroot je vindbaarheid

Een SEO tekstschrijver inhuren? Waarom zou je dat doen? Omdat gevonden worden in zoekmachines zoals Google niet zo simpel blijkt! En SEO teksten schrijven evenmin. Het betekent niet alleen veel relevante zoekwoorden toevoegen. Maar ook content schrijven op basis van originele, goedgeschreven teksten. Bij tekstbureau WWYS werken professionele SEO tekstschrijvers die je ermee kunnen helpen.

Een SEO tekstschrijver kan je helpen om de teksten op je website zo te schrijven dat zoekmachines ze ‘belonen’ en jouw onderneming hoger op de ranglijst terecht komt. Daarbij spelen verschillende factoren een rol. Elke onderneming wordt tenslotte graag gevonden via een zoekmachine. Maar bovenaan het rijtje, of in elk geval op de eerste pagina van de zoekresultaten, is maar weinig plek. De concurrentie is moordend. Door de teksten op je website SEO te maken, te onderwerpen aan Search Engine Optimalization, vergroot je de kans op een betere ranking.

Content schrijven

SEO teksten schrijven vergt wel enige kennis van zaken. Het is aan te raden dit uit te besteden aan een SEO tekstschrijver. In de eerste plaats moet je goed weten op welke woorden je doelgroep zoekt. Om deze zogenaamde keywords te bepalen is het van belang dat je je verplaats in je doelgroep. Wat zijn logische woorden en woordcombinaties waarop zij zullen zoeken? En wat zijn vervolgens woorden en woordcombinaties die jouw organisatie typeren en onderscheidend maken van de concurrentie? Er komt dus heel wat kijken bij goede content schrijven. Hoe specifieker je zoekwoorden, hoe meer het wordt beloond door de zoekmachines.

Custom made teksten

Die zoekwoorden moet je vervolgens verweven in je teksten, in de koppen, de tussenkoppen, en ook op plaatsen die niet direct zichtbaar zijn. Zoals je url en de naam van gebruikte afbeeldingen. Met alleen hier en daar wat keywords toevoegen sla je echter de plank mis. Je websiteteksten moeten een verhaal vertellen. Zoekmachines hechten veel waarden aan nieuwe, originele en goedgeschreven, custom made teksten. Aan andere invalshoeken, korte maar wel, goed geformuleerde zinnen en aan synoniemen. En ook aan actualiteit. Om goed gevonden te blijven worden is het van groot belang dat je met grote regelmaat nieuwe content schrijft, en actuele gegevens toevoegt.

SEO tekstschrijver

Kortom, je keywords bepalen is één ding, goede SEO content schrijven vergt vakmanschap. Wil je hierbij hulp of besteed je het liever helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met Storytelling bedrijf en Tekstbureau WWYS: www.wwys.nl Elk van ons is SEO tekstschrijver, en heeft jarenlange ervaring met het schrijven van zowel print- als online-teksten, van een tekst brochure of workshop storytelling tot een interview testimonial, bedrijfsverhaal en prettig leesbare en duidelijke SEO tekst.

 

SEO tekstschrijver